Tarjoamme hiekka- ja lasikuulapuhallusta yli 30 vuoden kokemuksella!

Hiekkapuhalluksella voidaan puhdistaa ja siloittaa kovat pinnat ennen maalaamista. Hiekkapuhalluksessa käytetään kiinteitä hiukkasia ja paineilmaa, joilla saadaan tehokasta jälkeä käsiteltävään kohteeseen. Taximo tarjoaa hiekka- ja lasikuulapuhallusta yrityksille Helsingissä. Taximolla on pitkä kokemus hiekkapuhallustöistä. Käytössämme on teräsraepuhallus ja lasikuulapuhallus.

Palveluihimme kuuluu mm. teollisuuden rauta- ja teräsrakenteiden hiekkapuhallus, kevytmetallikappaleiden lasikuulapuhallus, sekä sinkittyjen kappaleiden hiekkapuhallus. Taximolta saatkin koko pintakäsittelyprosessin puhalluksesta pohja- ja pintamaalaukseen saakka saman katon alta! Tarvittaessa hoidamme myös kuljetuksen pintakäsiteltäville tuotteillesi.

Hiekka- vai lasikuulapuhallus?

Osaamiseemme kuuluvat erilaiset hiekkapuhallus- ja lasikuulapuhallusmenetelmät. Lasikuulapuhallus on menetelmä, jolla voidaan puhdistaa esimerkiksi kevytmetallikappaleita, alumiinia ja ruostumatonta terästä. Lasikuulapuhallus sopii erityisesti tarkkuutta ja hellävaraisuutta vaativiin kohteisiin, joissa tarvitaan tehokasta puhdistusjälkeä. Hiekkapuhallus on hieman lasikuulapuhallusta nopeampi ja edullisempi menetelmä, joka sopii kovien pintojen siloittamiseen ja puhdistamiseen.

Hiekka- ja lasikuulapuhalluksen hintaan vaikuttaa käsiteltävän kappaleen koko. Pyydä tarjous hiekka- tai lasikuulapuhallustyölle verkkosivujemme kautta! Pystymme käsittelemään kuusi metriä pitkiä metallikappaleita hiekkapuhalluskopissamme.