Jauhemaalaus on edullinen ja ympäristöystävällinen valinta

Taximo Oy tarjoaa ammattitaitoisen ja laadukkaan jauhemaalaus (pulverimaalaus) -palvelun omassa maalaamossaan Helsingin Tattarisuolla. Käytössämme on kuusi metrinen jauhemaalausuuni, joten pystymme pintakäsittelemään suuriakin metallikappaleita. Toteutamme kaikki jauhemaalaustyöt siten, että tuloksena on kestävä ja siisti maalipinta.

Palveluihimme kuuluu mm. pinnakaiteiden jauhemaalaus, ilmastointikanavien pulverimaalaus, teräsrakenteiden pintakäsittely, sekä palkkien, porttien, rautarakenteiden, ovien ja metalliosien maalaus. Tarvittaessa saat kauttamme myös hiekka- tai lasikuulapuhalluksen maalattaville tuotteillesi saman katon alta! Voit siis toimittaa meille esimerkiksi kaiteet ja metallirakenteet suoraan sinkkaamosta. Halutessasi hoidamme myös kuljetuksen maalattaville tuotteillesi.

Miten jauhemaalaus eroaa ruiskumaalauksesta? 

Jauhemaalaus on erinomainen vaihtoehto märkämaalaukselle nopeuden ja edullisen hinnan ansiosta. Menetelmä sopii metallien ja metallituotteiden kuten kaiteiden, alumiinilistojen ja ilmastointikanavien maalaamiseen ja lakkaamiseen. Jauhe- eli pulverimaalauksessa maalattavaan pintaan ruiskutetaan maalijauhetta, joka sulaa ja kovettuu saumattomasti maalattavaan pintaan jauhemaalausuunissa. Tämän vuoksi jauhemaalauksesta käytetään usein myös termiä polttomaalaus. Uunituksen jälkeen kappaleet ovat välittömästi käyttövalmiita, eikä kuivumisaikaa tarvita. Metallituotteet ovat siis asennettavissa paikoilleen jo maalauspäivänä. 

Erityisesti suurien erien pintakäsittelyssä jauhemaalaus on tehokkain pintakäsittelyratkaisu edullisen hinnan, nopean toimituksen ja kestävän pinnoitteen ansiosta. Jauhemaalilla saadaan aikaan luja ja iskunkestävä pinta. Jauhemaali kestää perinteisiä maaleja paremmin niin mekaanista kuin kemiallista kulutusta. Jauhemaalaus tehdään ilman liuottimia, joten maalaus ei aiheuta ympäristölle haitallisia päästöjä. 

Kuinka paljon jauhemaalaus maksaa?

Keskimäärin jauhemaalaus maksaa 8-16 euroa/m2, mutta jauhemaalauksen hinnoitteluun vaikuttaa neliöiden lisäksi mm. maalattavien kappaleiden määrä, koko, paino, muoto, tarvittavat pohjatyöt, sekä toivottu värisävy. Käytössämme on RAL Classic -värikartta, mutta tarvittaessa tilaamme sävyjä myös muista värikartoista. Pieniä eriä maalatessa erikoissävyt (kuten NCS-sävyt) ovat usein kustannustehokkaampaampia ruiskumaalata, sillä erikoissävyt jauhemaalina ovat hintavia ja myös niiden toimitusajat ovat pitkiä. Tarkan hinnan työllesi saat lähettämällä meille tarjouspyynnön!

Meiltä myös paikkamaalit mukaan työmaalle!

Toisinaan maalatut pinnat voivat vaurioitua kuljetuksen tai asennuksen aikana tai osa tuotteista tai pinnoista joudutaan pintakäsittelemään paikanpäällä. Meiltä saat tarvittaessa maalit paikkamaalauksiin. Taximo Spray saatavina 1-K alkydina tai 2-K akryylina. Sävyt vastaavat käyttämiämme jauhemaaleja. Tilaa Taximo Spray haluamassasi sävyssä ennakkoon ja ota purkki matkaan maalattavien tuotteidesi mukana!