Jauhemaalaus on edullinen ja ympäristöystävällinen valinta

Taximo tarjoaa ammattitaitosta ja laadukasta jauhemaalausta (pulverimaalaus) Helsingin Tattarisuolla yritysasiakkaille. Käytössämme on kuusi metrinen jauhemaalausuuni, joten pystymme pintakäsittelemään suuriakin metallikappaleita. Toteutamme kaikki jauhemaalaustyöt siten, että tuloksena on kestävä ja siisti maalipinta. Palveluihimme kuuluu mm. pinnakaiteiden jauhemaalaus, ilmastointikanavien jauhemaalaus, teräsrakenteiden jauhemaalaus, sekä palkkien, porttien, rautarakenteiden, ovien ja metalliosien jauhemaalaus. Tarvittaessa saat kauttamme myös hiekka- tai lasikuulapuhalluksen maalattaville tuotteillesi saman katon alta! Voit siis toimittaa meille esimerkiksi kaiteet ja metallirakenteet suoraan sinkkaamosta tai ruosteisina työmaalta. Halutessasi hoidamme myös kuljetuksen tuotteillesi.

Miten jauhemaalaus eroaa ruiskumaalauksesta? 

Jauhemaalaus on erinomainen vaihtoehto perinteiselle märkämaalaukselle nopeuden ja edullisen hinnan ansiosta. Jauhemaalaus sopii metallien ja metallituotteiden kuten kaiteiden, alumiinilistojen ja ilmastointikanavien maalaamiseen ja lakkaamiseen. Jauhe- eli pulverimaalauksessa maalattavaan pintaan ruiskutetaan maalijauhetta, joka sulaa ja kovettuu saumattomasti maalattavaan pintaan jauhemaalausuunissa. Tämän vuoksi jauhemaalauksesta käytetään usein myös termiä polttomaalaus. Uunituksen jälkeen kappaleet ovat välittömästi käyttövalmiita, eikä kuivumisaikaa tarvita. Metallituotteet ovat siis asennettavissa paikoilleen jo maalauspäivänä. 

Erityisesti suurien erien pintakäsittelyssä jauhemaalaus on tehokkain pintakäsittelyratkaisu edullisen hinnan, nopean toimituksen ja kestävän pinnoitteen ansiosta. Jauhemaalilla saadaan aikaan luja ja iskunkestävä pinta, joka säilyy hyvänä vuosia. Jauhemaali kestää perinteisiä maaleja paremmin niin mekaanista kuin kemiallista kulutusta paremmin kuin muut maalit. Jauhemaalaus tehdään ilman liuottimia, joten jauhemaalaus on myös ympäristön kannalta hyvä valinta.

Kuinka paljon jauhemaalaus maksaa?

Jauhemaalaus maksaa keskimäärin 8-16 euroa/m2, mutta jauhemaalauksen hinnoitteluun vaikuttaa neliöiden lisäksi mm. maalattavien kappaleiden määrä, koko, paino, muoto, tarvittavat pohjatyöt, sekä toivottu värisävy. Käytössämme on RAL Classic -värikartta, mutta tarvittaessa tilaamme sävyjä myös muista värikartoista. Pieniä eriä maalatessa erikoissävyt (kuten NCS-sävyt) ovat usein kustannustehokkaampaa ruiskumaalata, sillä erikoissävyt jauhemaalina ovat hintavia ja myös niiden toimitusajat ovat pitkiä. Tarkan hinnan työllesi saat lähettämällä meille tarjouspyynnön!

Meiltä myös paikkamaalit mukaan työmaalle!

Toisinaan maalatut pinnat voivat vaurioitua kuljetuksen tai asennuksen aikana tai osa tuotteista tai pinnoista joudutaan pintakäsittelemään paikanpäällä. Meiltä saat tarvittaessa myös maalit paikkamaalauksiin. Taximo Spraytä on saatavina 1-K alkydina tai 2-K akryylina. Sävyt vastaavat käyttämiämme jauhemaaleja. Tilaa Taximo Spray haluamassasi sävyssä ennakkoon ja ota purkki matkaan maalattavien tuotteidesi mukana!