Ruiskumaalausta Helsingissä

Taximo Oy:n maalaamo tarjoaa laadukkaat maalaustyöt vuosien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla monille eri pinnoille. Jauhemaalauksen lisäksi tarjoamme myös märkämaalauksia yritysasiakkaille maalaamossamme Helsingin Tattarisuolla. Huolehdimme siitä, että jokainen ruiskumaalaustyö toteutetaan kohteen koosta riippumatta siistillä ja laadukkaalla lopputuloksella.

Ruiskumaalaus on hyvä vaihtoehto silloin, kun tuotteen jauhemaalaus ei onnistu esimerkiksi pintamateriaalin tai toivotun värisävyn vuoksi. Ruiskumaalaus soveltuu metallipintojen lisäksi myös puu- ja muovipinnoille. Palveluihimme kuuluu mm. väliovien maalaus, lattia-/jalkalistojen maalaus, kalusteiden kuten keittiönpöydän tai tuolien ruiskumaalaus, porttien ja kaiteiden maalaus ja betoniporsaiden maalaus. 

Pyydä tarjous työllesi! Tarjousta varten tarvitsemme kuvan maalattavasta kohteesta, sekä kohteen mitat, halutun värisävyn ja tiedon pinnan kunnon ennen pintakäsittelyä. Ruiskumaalauksessa sinulla on loputtomasti värisävyjä valittavanasi – voit valita sävyn esimerkiksi NCS-värijärjestelmästä tai Tikkurilan kartoista.

Meiltä myös kuljetus tuotteillesi

Teemme maalaustöitä ainoastaan omassa maalaamossamme Helsingissä, eikä meillä ole liikkuvaa kalustoa. Voit toimittaa maalattavat tuotteet maalaamoomme itse tai tilata kauttamme kuljetuksen maalattaville tuotteille.